Sully / Съли: Чудото на Хъдсън (2016)

Sully / Съли: Чудото на Хъдсън (2016)

Година: 2016
Държава: САЩ
Жанр: Драма, Биографичен, Филми
Режисьор: Клинт Истууд
В ролите: Джери Ферера, Лора Лини, Оутъм Рийсър, Том Ханкс, Арън Екхарт, Джъстин Майкъл Уудс и др.
Времетраене: 96 мин.
IMDB Рейтинг: 7.8 - http://www.imdb.com/title/tt3263904/
Ключови думи от сюжета: самолет, разследване, биография, пътуване, авиацията, името на героя в името на, заснет в IMAX камери
  • Описание
  • Галерия
  • Трейлър
На 15 януари 2009 г. светът стана свидетел на „Чудото на Хъдсън", когато капитан „Съли" Салънбъргър плъзна извадения от строя самолет върху ледените води на река Хъдсън, спасявайки живота на всички 155 пътници на борда. И въпреки че пилотът бе обявен за герой от обществеността и медиите заради безпрецедентния си подвиг и умения, по време на разследването излязоха факти, които заплашиха да унищожат репутацията и кариерата му.
Режисьорът, носител на Оскар®, Клинт Истууд представя драмата Съли: Чудото на Хъдсън на Warner Bros. Pictures и Village Roadshow Pictures, с участието на носителя на Оскар® Том Ханкс в ролята на капитан Чесли „Съли" Салънбъргър. Във филма участват също Аарон Екхарт в ролята на втория пилот Джеф Скайлс, и номинираната за Оскар® Лора Лини като съпругата на Съли, Лори Салънбъргър. Сценарият е дело на Тод Комарники, по книгата Highest Duty на Чесли „Съли" Салънбъргър и Джефри Заслоу. Продуценти са Истууд, Франк Маршал, Алън Стюарт и Тим Мур, а Кип Нелсън и Брус Берман са изпълнителни продуценти.
Sully / Съли: Чудото на Хъдсън (2016) Sully / Съли: Чудото на Хъдсън (2016) Sully / Съли: Чудото на Хъдсън (2016) Sully / Съли: Чудото на Хъдсън (2016)

ГЛЕДАЙ ОНЛАЙН Sully / Съли: Чудото на Хъдсън (2016)

Sully / Съли: Чудото на Хъдсън (2016)Сигнализирай за
проблем с филма?
Филмът прекъсва? - Оставете на Пауза и изчакайте около 2-3 минути след което натиснете да продължи.

Алтернативен плеър
Sully / Съли: Чудото на Хъдсън (2016)
Подобни филми:
Регистрация