The Girl on the Train / Момичето от влака (2016)

The Girl on the Train / Момичето от влака (2016)

Година: 2016
Държава: САЩ
Жанр: Драма, Мистерия, Трилър, Филми
Режисьор: Тейт Тейлър
В ролите: Хейли Бенет, Лора Препън, Люк Евънс, Лиса Кудроу, Джъстин Теру, Едгар Рамирес, Емили Блънт, Ребека Фъргюсън, Алисън Джани, Дарън Голдстийн, Никол Бонифашо, Рос Гиби и др.
Времетраене: 112 мин.
IMDB Рейтинг: 6.6 - http://www.imdb.com/title/tt3631112/
Ключови думи от сюжета: въз основа на романа, изневяра, алкохолизмът, загуба на паметта, влак, разведенка, изчезнал човек, полицейско разследване
  • Описание
  • Галерия
  • Трейлър
Историята на Рейчъл Уотсън (Емили Блънт) след нейния развод. Всеки ден тя се качва на влака до Лондон - и всеки ден влакът преминава покрай семейната й къща, в която са живели заедно с бившия й съпруг Том (Джъстин Дероу) и в която той живее сега, с новата си жена Ана (Ребека Фъргюсън) и детето им.
Опитвайки се да не мисли върху това, тя се концентрира върху двойка, живееща няколко къщи по-надолу. Това са Мегън и Скот Хипуел (Хейли Бенет и Люк Евънс) - тя ги нарича "Джес" и "Джейсън", а за тях Рейчъл си представя прекрасен живот и перфектното щастливо семейство...
Един ден обаче тя става свидетел на нещо шокиращо, което я изпълва с гняв. На другия ден се събужда след кошмар, при това - с наранявания и натъртвания, но без конкретен спомен за изминалата нощ. Усещането й е, че се е случило нещо лошо. Идва и новината от телевизията: Мегън Хипуел е изчезнала! Рейчъл се заинтересува от случая и започва да проучва нещата. Дали тя има нещо общо с изчезването и евентуалното убийство на Мегън / "Джес"?
The Girl on the Train / Момичето от влака (2016) The Girl on the Train / Момичето от влака (2016) The Girl on the Train / Момичето от влака (2016) The Girl on the Train / Момичето от влака (2016)

ГЛЕДАЙ ОНЛАЙН The Girl on the Train / Момичето от влака (2016)

The Girl on the Train / Момичето от влака (2016)Сигнализирай за
проблем с филма?
Филмът прекъсва? - Оставете на Пауза и изчакайте около 2-3 минути след което натиснете да продължи.

Алтернативен плеър
The Girl on the Train / Момичето от влака (2016)
Подобни филми:
Регистрация