Lacombe Lucien / Люсиен Лакомб (1974)

+1
Моля подкрепете сайта в класацията БГТОП с глас на този адрес - http://bgtop.net/vote/1362697096 -
Отнема само клик с мишката, а всеки ваш глас ни помага. Може да се гласува всеки ден. Благодарим ви много!

Герой, лишен от героизъм. Един от първите френски филми, адресиран към френските "сътрудници" на германските окупатори. Луи Мал описва живота на едно объркано момче в историята на една нация, създавайки тревожен портрет на изгубената невинност и поетата вина, вследствие на неосъзнат избор. Търсейки своето място в обикновения живот, отхвърлен от своите и приет от чуждите, френски младеж  "се издига" като предател... Лятото на 1944 г. Малко градче в югозападна Франция.  18-годишният Люсиен Лакомб работи като портиер във френска болница, когато чува отвън веселото чуруликане на птичка. Прострелва я с прашка, но това не е просто забавление на злонамерен хлапак, а симптом... Нещастен в своята работа, Люсиен се завръща в провинцията при майка си, която живее с друг мъж, докато баща му е германски затворник. Люсиен посещава местния учител с намерение да се присъедини като баща си към Съпротивата, но веднага е отхвърлен.

loading...
loading...


НАЙ-ДОБРИТЕ ФИЛМИ ОНЛАЙН

Kinofen.net предлага филми онлайн за гледане без регистрация и напълно безплатно. За всеки филм онлайн можете да прочетете кратко описание, да разгледате галерия от снимки към филма както и негов трейлър. Сайта предлага всички удобства за да може гледането на филми онлайн да се превърне в истинско удоволствие, не забравяйте да споделите своите любими филми онлайн със своите приятели във Фейсбук.

Ако търсите къде да гледате своите любими екшъни, комедии, фентъзи, сериали и много други жанрове или просто да убиете малко от свободното си време Kinofen.net е точното място за вас. Богатата колекция от филми онлайн съдържа по нещо за всеки фен на киното и филмите. Желаем ви приятно гледане!