Kung Fu Panda 3 3D / Кунг-Фу Панда 3 3D (2016)

Kung Fu Panda 3 3D / Кунг-Фу Панда 3 3D (2016)

Година: 2016
Държава: САЩ
Жанр: Анимация, Приключенски, Комедия, Филми
Режисьор: и Дженифър Ю, Алесандро Карлони
В ролите:
Времетраене: 95 мин.
IMDB Рейтинг: 7.2 - http://www.imdb.com/title/tt2267968/
Ключови думи от сюжета: Китай, бойни изкуства, кунг-фу, село, панда, продължение, домашни любимци в заглавието, изговаряне на домашни любимци, антропоморфизъм, дракон, древен Китай, уся, кунг-фу, кунг-фу учител, бойни изкуства, манастир Шао Лин
  • Описание
  • Галерия
  • Трейлър
Една от най-успешните анимационни поредици на света се завръща в своето най-голямо приключение, КУНГ-ФУ ПАНДА 3. Отдавна изгубеният татко на Поу се появява и баща и син заминават за тайния рай на пандите, където срещат много нови забавни герои. Но свръхестественият злодей Кай започва да опустошава Китай, побеждавайки всички кунг-фу майстори. Сега Поу трябва да направи невъзможното – да се опита да научи на бойното изкуство цялото село, пълно с нежни, забавни и тромави събратя и да ги превърне в армията на върховните кунг-фу панди! Филмът бележи завръщането на закръгления черно-бял мечо, който има само едно желание - да стане експерт в бойните изкуства, които изискват ловкост, вътрешна сила и светкавични рефлекси. Това е трудна, ако не и невъзможна мисия. Но за щастие Поу не знае смисъла на думата „невъзможно". Той винаги се стреми да е най-доброто, което може да бъде ... да бъде свой собствен герой. Поу осъзнава, че все още има какво да учи, когато поема отговорностите на учител. В същото време, той трябва да събере своите биологично и кунг-фу семейства и да се превърне в господар на миналото и бъдещето. КУНГ-ФУ ПАНДА 3 ни връща към забавлението, приключението и сърцето на поредицата и припомня защо Поу е абсолютният любимец на публиката по целия свят.

Важно : За да гледате релийза ви е необходим 3D телевизор и 3D очила.

Повече информация как да гледате 3D филми на вашия 3D телевизор или компютър можете да прочетете тук - Как да гледам филми във 3D формат?
Kung Fu Panda 3 3D / Кунг-Фу Панда 3 3D (2016) Kung Fu Panda 3 3D / Кунг-Фу Панда 3 3D (2016) Kung Fu Panda 3 3D / Кунг-Фу Панда 3 3D (2016) Kung Fu Panda 3 3D / Кунг-Фу Панда 3 3D (2016)

ГЛЕДАЙ ОНЛАЙН Kung Fu Panda 3 3D / Кунг-Фу Панда 3 3D (2016)

Kung Fu Panda 3 3D / Кунг-Фу Панда 3 3D (2016)Сигнализирай за
проблем с филма?
Филмът прекъсва? - Оставете на Пауза и изчакайте около 2-3 минути след което натиснете да продължи.

Алтернативен плеър
Kung Fu Panda 3 3D / Кунг-Фу Панда 3 3D (2016)
Подобни филми:
Регистрация