Opening Night / Премиера (1977)

Opening Night / Премиера (1977)

Година: 1977
Държава: САЩ
Жанр: Драма, Филми
Режисьор: Джон Касаветис
В ролите: Джина Роландс, Джон Касаветис, Бен Газара, Жоан Блондел, Лаура Джонсън, Пол Стюърд, Зохра Ламперт, Джон Тюел, Джон Финеган и др.
Времетраене: 144 мин.
IMDB Рейтинг: 8.1 - http://www.imdb.com/title/tt0079672/
Ключови думи от сюжета: алкохол, сталкер, независим филм, обсебен фен
  • Описание
  • Галерия
  • Трейлър
В „Премиера” на Джон Касаветис участва Джена Роуландс (г-жа Касаветис) в ролята на бродуейската актриса Миртъл Гордън, която е на ръба на нервите си. Точно преди да участва в пиеса, писана от старата й приятелка Сара Гуд (Джоан Блондел), серия от спънки и катастрофи преди представлението застрашават не само продукцията, но и здравия разум на Миртъл. Актрисата е особено разстроена, когато най-верният й фен умира в злополука. Лице в лице с мрачната реалност, колко важен точно е старият принцип „шоуто трябва да продължи”.
За „Премиера“ на Джон Касаветис, а и за самия режисьор, може да се каже много. Например, че излиза по екраните на Рождество Христово през 1977. Или че Касаветис е наричан „кръстникът на независимото кино“ и според Скорсезе той е „човекът – жива илюстрация на независимостта“, а според „Ню Йоркър“ е „най-важният американски режисьор от втората половина на века“. Има и филмова награда на негово име. Може да се каже, че „Премиера“ е инди-предшественикът на „Бърдмен“ или сериозната версия на “Noises Off”, познат на български като „Още веднъж отзад“ и „Шум зад кулисите“.
Opening Night / Премиера (1977) Opening Night / Премиера (1977) Opening Night / Премиера (1977) Opening Night / Премиера (1977)

ГЛЕДАЙ ОНЛАЙН Opening Night / Премиера (1977)

Opening Night / Премиера (1977)Сигнализирай за
проблем с филма?
Филмът прекъсва? - Оставете на Пауза и изчакайте около 2-3 минути след което натиснете да продължи.

Алтернативен плеър
Opening Night / Премиера (1977)
Подобни филми:
Регистрация