Gentle Ben / Страшилището на планината (2002)

+7
Моля подкрепете сайта в класацията БГТОП с глас на този адрес - http://bgtop.net/vote/1362697096 -
Отнема само клик с мишката, а всеки ваш глас ни помага. Може да се гласува всеки ден. Благодарим ви много!

Родителите на 12-годишния Марк заминават за лятото в чужбина, оставяйки сина си на грижите на чичо Джек - лесничей в малко градче. Заместникът на Джек, индианецът Суини, обучава Марк как да общува с животните и му разказва легендата за Долината на гризли, където далеч от ловци и бракониери огромни мечки се наслаждават на абсолютната си свобода. Мечокът Бен, обитаващ запустяла шахта, става най-добрият приятел на Марк. Но опасност грози дружбата между човек и животно. Кметът Бенсън е категоричен, че Бен напада овцете му и обявява награда за главата на мечока. Бедата не идва сама – родителите на Марк са загинали в автомобилна катастрофа. Хората от социалните служби обсаждат дома на чичо Джек, настоявайки Марк да иде в приют. Момчето има само един изход – да избяга в гората, която му е станала като роден дом и да търси спасение за себе си и за Бен...

loading...
loading...


НАЙ-ДОБРИТЕ ФИЛМИ ОНЛАЙН

Kinofen.net предлага филми онлайн за гледане без регистрация и напълно безплатно. За всеки филм онлайн можете да прочетете кратко описание, да разгледате галерия от снимки към филма както и негов трейлър. Сайта предлага всички удобства за да може гледането на филми онлайн да се превърне в истинско удоволствие, не забравяйте да споделите своите любими филми онлайн със своите приятели във Фейсбук.

Ако търсите къде да гледате своите любими екшъни, комедии, фентъзи, сериали и много други жанрове или просто да убиете малко от свободното си време Kinofen.net е точното място за вас. Богатата колекция от филми онлайн съдържа по нещо за всеки фен на киното и филмите. Желаем ви приятно гледане!