Mala Moskwa / Малката Москва (2008)

+3
Моля подкрепете сайта в класацията БГТОП с глас на този адрес - http://bgtop.net/vote/1362697096 -
Отнема само клик с мишката, а всеки ваш глас ни помага. Може да се гласува всеки ден. Благодарим ви много!

Студената война отвътре. Дори любовта не е достатъчна да стопи леда между съседи и врагове по политическа принуда. Полският град Легница е под руско командване от 1945 до 1990. Съветските военни са почти половината от жителите на града, известен като "малката Москва". Чрез поетичната хроника на една трагична любов, режисьорът Валдемар Кшистек предлага друг хуманен поглед към историята на две нации  - без политически нюанси, само онова, което ги обединява и различава като обикновени хора с чувства и желания. За съжаление, в онези тъжни години на студена война, за човешкия живот извън политиката няма друг избор .... През 1967 година в Легница съветски военни и техните семейства живеят заедно с местните поляци.    Юри е руски пилот, пристигнал в града със своята млада съпруга Вера, която знае полски и е силно привлечена от полската музика и поезия. На един съвместен полско-руски песенен конкурс, тя среща полския офицер и музикант Михал, в когото се влюбва. Това е началото на една безсилна любов. Когато Вера разбира, че е бременна, катастрофата е неизбежна... Наградата за най-добра актриса на  Светлана Ходченкова и награда "Златен лъв" за режисура на Валдемар Кшистек от Фестивала на полското кино в Гдиня /2008/

loading...
[media=http://www.youtube.com/watch?v=HZgyDy6I9Ko]
loading...


НАЙ-ДОБРИТЕ ФИЛМИ ОНЛАЙН

Kinofen.net предлага филми онлайн за гледане без регистрация и напълно безплатно. За всеки филм онлайн можете да прочетете кратко описание, да разгледате галерия от снимки към филма както и негов трейлър. Сайта предлага всички удобства за да може гледането на филми онлайн да се превърне в истинско удоволствие, не забравяйте да споделите своите любими филми онлайн със своите приятели във Фейсбук.

Ако търсите къде да гледате своите любими екшъни, комедии, фентъзи, сериали и много други жанрове или просто да убиете малко от свободното си време Kinofen.net е точното място за вас. Богатата колекция от филми онлайн съдържа по нещо за всеки фен на киното и филмите. Желаем ви приятно гледане!