Gabrielle / Габриела (2005)

+4
Моля подкрепете сайта в класацията БГТОП с глас на този адрес - http://bgtop.net/vote/1362697096 -
Отнема само клик с мишката, а всеки ваш глас ни помага. Може да се гласува всеки ден. Благодарим ви много!

По романа „Завръщането” на Джоузеф Конрад. Няма обратен ход, има нова посока...Бракът на тънката граница между любовта, свободата и морала.. Съпругата на богат издател неочаквано напуска семейния дом.  Грешката е в бягството или в завръщането... Париж преди началото на Първата световна война. Жан Ерве е преуспяващ издател, доволен от живота и 10-годишния си брак с Габриел - перфектната съпруга, образец на елегантна дама, красива, остроумна, отлична домакиня. Светските забавления отстъпват място на непознати драматични емоции в живота им, породени от неочаквана постъпка на Габриел. Прибирайки се от работа, Жан намира писмо от съпругата си, в което му съобщава, че го напуска.  Жан е съкрушен и отчаян. Избягала е с друг мъж – но само за да се завърне след няколко часа, разочарована. Този обрат хвърля самодоволния съпруг в смут, горчиви размишления, угризения, обвинения. Въпросите са много: защо го е напуснала, обичала ли го някога, кой е другият мъж, защо се е върнала. Габриел е хладна и уравновесена, повече от всякога и има предложение в очакване на неговия отговор. Как да живеят на тънката граница между любовта, свободата и морала.. 3 награди и 5 номинации... 2 награди "Сезар" за: сценография и дизайн на костюми и 4 номинации /2006/; Награда "Люмиер" за най-добра актриса на Изабел Юпер от Френските филмови награди /2006/; Номинация "Златен лъв" за филма на Патрис Шеро от Филмовия фестивал във Венеция /2005/.

loading...
loading...


НАЙ-ДОБРИТЕ ФИЛМИ ОНЛАЙН

Kinofen.net предлага филми онлайн за гледане без регистрация и напълно безплатно. За всеки филм онлайн можете да прочетете кратко описание, да разгледате галерия от снимки към филма както и негов трейлър. Сайта предлага всички удобства за да може гледането на филми онлайн да се превърне в истинско удоволствие, не забравяйте да споделите своите любими филми онлайн със своите приятели във Фейсбук.

Ако търсите къде да гледате своите любими екшъни, комедии, фентъзи, сериали и много други жанрове или просто да убиете малко от свободното си време Kinofen.net е точното място за вас. Богатата колекция от филми онлайн съдържа по нещо за всеки фен на киното и филмите. Желаем ви приятно гледане!