Cinderella / Пепеляшка 2015

Cinderella / Пепеляшка 2015

Година: 2015
Държава: САЩ
Жанр: Романтичен, Фентъзи
Режисьор: Кенет Брана
В ролите: Хелена Бонъм Картър, Кейт Бланшет, Стелан Скарсгард, Лили Джеймс, Холидей Грейнджър, Ричард Мадън, Софи Макшийра
Времетраене: 105 мин.
IMDB Рейтинг: 7.6 - http://www.imdb.com/title/tt1661199
Ключови думи от сюжета: Пепеляшка, принц, фея, Пепеляшка, магическа, приказка, принцеса, обувки, преразказ, Уолт Дисни
  • Описание
  • Галерия
  • Трейлър
Историята на ПЕПЕЛЯШКА проследява живота на младата Елла (Лили Джеймс), чийто баща търговец се жени повторно след смъртта на майка й. Изпълнена с желание да подкрепя любящия си баща, Елла посреща приветливо новата си мащеха (Кейт Бланшет) и дъщерите й Анастейша (Холидей Грейнджър) и Дрисела (Софи Макшера) в семейния дом. Но когато бащата на Елла неочаквано умира, тя попада под ударите на завистливото си и жестоко ново семейство.

Накрая изпада до положението на слугиня, изцапана с пепел и презрително наричана Пепеляшка. Въпреки жестокостта, с която се сблъсква, Елла е решена да изпълни предсмъртната заръка на майка си „да не губи кураж и да бъде добра“. Тя отказва да се поддаде на отчаяние или да презира онези, които се държат зле с нея. И ето че в гората среща впечатляващ непознат. Без да подозира, че той всъщност е принц, а не слуга в двореца, Елла най-после има чувството, че е срещнала сродна душа. Изглежда, че съдбата й ще се промени, когато дворецът разпраща открита покана до всички девойки да присъстват на бал.

Елла е обнадеждена, че отново ще срещне очарователния Кит (Ричард Медън). Уви, мащехата й забранява да присъства. Но както във всички хубави приказки, се появява спасение. Феята кръстница (Хелена Бонам Картър) с помощта на тиква и няколко мишки завинаги променя живота на Пепеляшка.
Cinderella / Пепеляшка 2015 Cinderella / Пепеляшка 2015 Cinderella / Пепеляшка 2015 Cinderella / Пепеляшка 2015

ГЛЕДАЙ ОНЛАЙН Cinderella / Пепеляшка 2015

Cinderella / Пепеляшка 2015Сигнализирай за
проблем с филма?
Филмът прекъсва? - Оставете на Пауза и изчакайте около 2-3 минути след което натиснете да продължи.

Алтернативен плеър
Cinderella / Пепеляшка 2015
Подобни филми:
Регистрация