Ronaldo / Роналдо (2015)

Ronaldo / Роналдо (2015)

Година: 2015
Държава: Великобритания
Жанр: Спортен, Документален
Режисьор: Anthony Wonke
В ролите: Dolores Aveiro, Hugo Aveiro, Georgie Bingham, Lionel Messi, Jorge Mendes, Carla Mendes, Miguel Lopes Marques, Nelvino Lima, Rhiannon Jones
Времетраене: 92 мин.
IMDB Рейтинг: 6.8 - http://www.imdb.com/title/tt5065822/
Ключови думи от сюжета: футболен, футбол, Роналдо, спортен
  • Описание
  • Галерия
  • Трейлър
Силно обичан и силно мразен, но винаги устремен към това да бъде най-добрият. Въпреки че малцина са се докосвали до личния живот на Кристиано Роналдо, мнозина го определят като гениален футболист и човек с твърде неприятен характер. Филмът "Роналдо", който ще се появи по кината на 9 ноември, ще опита да покаже какъв в дейстивтелност е един от най-емблематичните играчи на 21 век.
За първи път публиката ще може да надникне зад завесата на зорко пазения личен живот на португалеца. Освен за неугасващата му амбиция да бъде №1, филмът ще разкаже премеждията в ранните му години и опитите му даде на своя син това, което никога не е имал - баща.
Създателите на "Роналдо" обещават да представят уникално вникване в спортния и семеен живот на футболиста чрез по-задълбочени разговори с него и неговите близки и с невиждани до момента архивни кадри.
„Роден съм, за да бъда най-великият“, „Семейството и приятелите са най-важното нещо за мен“, „Победата е най-важна“ - двете страни на един и същи живот.
„Роналдо“ - в кината от 9 ноември.
Ronaldo / Роналдо (2015)
Ronaldo / Роналдо (2015)
Ronaldo / Роналдо (2015)
Ronaldo / Роналдо (2015)

ГЛЕДАЙ ОНЛАЙН Ronaldo / Роналдо (2015)

Ronaldo / Роналдо (2015)Сигнализирай за
проблем с филма?
Филмът прекъсва? - Оставете на Пауза и изчакайте около 2-3 минути след което натиснете да продължи.

Подобни филми:
Регистрация