The Secret / Тайната (2006)

The Secret / Тайната (2006)

Година: 2006
Държава: Австралия, САЩ
Жанр: Документален
Режисьор: Дрю Хериът
В ролите: Джон Ассараф, Патрик Константин, Марк Голдефайн, Джон Джекинс
Времетраене: 90 мин.
IMDB Рейтинг: 5.3 - http://www.imdb.com/title/tt0846789/
  • Описание
  • Галерия
  • Трейлър
Тайната е пълнометражен филм, който представя Голямата тайна на Вселената. Тя се е предавала от уста на уста през годините и е просъществувала през вековете. Това е тайната за всичко - тайната на неограниченото щастие, здраве, пари, отношения, любов, младост – всичко, което някога сте искали. Всичката информация от която ще имате нужда, за да разберете и живеете с Тайната. Водещите учени, писатели и философи ще ви разкрият Тайната, която е променила напълно живота на всеки, който я е разбрал - Платон, Нютон, Карнеги, Бетовен, Шекспир, Айнщайн.

Toзи филм ви показва, стъпка по стъпка, как да промените живота си към по-добро. С помощта на един прост закон -- Законът за привличането. Нямам в предвид земното привличане. А законът, изразен по нашенски "Каквото повикало, такова се обадило".

Мнозинството хора си мислят, че мисълта е нещо лично, започва и свършва в тях. Голяма грешка! Като част от общия човешки организъм ("колективното несъзнателно" на Карл Юнг) нашите мисли и чувства се разнасят като вълни във всеки човек. И като магнит привличат събития, хора, ситуации към нас.

Във филма са изложени разбираемо и просто тези закони за привличане и как да ги използваме за нас и за доброто на човечеството.
The Secret / Тайната (2006) The Secret / Тайната (2006) The Secret / Тайната (2006) The Secret / Тайната (2006)

ГЛЕДАЙ ОНЛАЙН The Secret / Тайната (2006)

The Secret / Тайната (2006)Сигнализирай за
проблем с филма?
Филмът прекъсва? - Оставете на Пауза и изчакайте около 2-3 минути след което натиснете да продължи.

Подобни филми:
Регистрация