Bobby / Боби (2006)

+1
Моля подкрепете сайта в класацията БГТОП с глас на този адрес - http://bgtop.net/vote/1362697096 -
Отнема само клик с мишката, а всеки ваш глас ни помага. Може да се гласува всеки ден. Благодарим ви много!

“Боби” е историята на различни хора, чиито съдби се преплитат около атентата срещу сенатор Робърт Ф. Кенеди в хотел Амбасадор в Лос Анджелис. Филмът изследва човешките емоции, взаимоотношенията между половете, между различните раси и социални слоеве, между хората, съставящи едно общество. Ще станете свидетели на това, как животът може завинаги да се промени за части от секундата и ще проследите събитията, довели до неочакван прелом в американската история. Действието се развива през очите на двадесет и двама герои. Надеждите, вълнението и усещането за промяна, които Кенеди е вдъхнал на всеки човек, независимо от цвета на кожата, социалното положение или възрастта, умират за секунди в тази юнска вечер. От младите мъже, изправени пред перспективата на Виетнам, до пенсионирания портиер на Амбасадор, който е посрещал всички президенти на Америка от Франклин Рузвелт до Линдън Джонсън; от персонала на хотела до гостите в луксозните апартаменти и „Младите доброволци за Кенеди” – всички ще разкажат какво са почувствали и как една нощ ги е променила завинаги.

loading...
loading...


НАЙ-ДОБРИТЕ ФИЛМИ ОНЛАЙН

Kinofen.net предлага филми онлайн за гледане без регистрация и напълно безплатно. За всеки филм онлайн можете да прочетете кратко описание, да разгледате галерия от снимки към филма както и негов трейлър. Сайта предлага всички удобства за да може гледането на филми онлайн да се превърне в истинско удоволствие, не забравяйте да споделите своите любими филми онлайн със своите приятели във Фейсбук.

Ако търсите къде да гледате своите любими екшъни, комедии, фентъзи, сериали и много други жанрове или просто да убиете малко от свободното си време Kinofen.net е точното място за вас. Богатата колекция от филми онлайн съдържа по нещо за всеки фен на киното и филмите. Желаем ви приятно гледане!