Over There Season 1 / Война в пустинята-"Някъде там" Сезон 1 (2005)

+1
Моля подкрепете сайта в класацията БГТОП с глас на този адрес - http://bgtop.net/vote/1362697096 -
Отнема само клик с мишката, а всеки ваш глас ни помага. Може да се гласува всеки ден. Благодарим ви много!

Сериал за драматичните събития около войната в Ирак. Представя живота на членовете на един американски отряд в Ирак, паралелно със събитията, които сполетяват семействата им. Всеки ден те трябва да изпълняват различни задачи - всяка, от които се оказва по-опасна от предишната. Животът им се усложнява още с непредсказуемите действия на амуджите и заповедите издавани от некомпетентни офицери. Войниците не са просто безмозъчни убийци. Те са хора, които си вършат работата и се тревожат постоянно за близките си, намиращи се на хиляди километри от тях. Едно новосформирано отделение, техните семейства и съдби...

loading...
<!--dle_media_begin:--><!--dle_media_end-->
loading...


НАЙ-ДОБРИТЕ ФИЛМИ ОНЛАЙН

Kinofen.net предлага филми онлайн за гледане без регистрация и напълно безплатно. За всеки филм онлайн можете да прочетете кратко описание, да разгледате галерия от снимки към филма както и негов трейлър. Сайта предлага всички удобства за да може гледането на филми онлайн да се превърне в истинско удоволствие, не забравяйте да споделите своите любими филми онлайн със своите приятели във Фейсбук.

Ако търсите къде да гледате своите любими екшъни, комедии, фентъзи, сериали и много други жанрове или просто да убиете малко от свободното си време Kinofen.net е точното място за вас. Богатата колекция от филми онлайн съдържа по нещо за всеки фен на киното и филмите. Желаем ви приятно гледане!