Ментовские войны Season 1 / Полицейски войни Сезон 1 (2004)

Ментовские войны Season 1 / Полицейски войни Сезон 1 (2004)

Година: 2004
Държава: Русия
Жанр: Криминален, Драма, Екшън, Филми
Режисьор: Павел Мальков
В ролите: Александр Устюгов, Алексей Завьялов, Кирилл Таскин, Александр Лисицын, Сергей Перегудов, Марина Игнатова, Владимир Рублев, Роман Громадский, Леонид Осокин, Юрий Елагин, Дмитрий Быковский-Ромашов, Анна Мишина-Васькова, Олег Огий, Николай Горшков, Валерий Чебурканов, Вадим Романов...
Времетраене: 12 x 50 мин.
IMDB Рейтинг: - http://www.imdb.com/title/tt0435978/
  • Описание
  • Галерия
  • Трейлър
Криминалният авторитет Герман Дробышев, по прякор "Моцарт", решава да предаде в ръцете на закона  двама килъри/поръчкови убийци. След това живота на началника на криминалния отдел Роман Шилов, водещ това дело, се преобръща рязко. Роман дори и не би могъл да си представи, че кълбото, което е започнал да разплита, е толкова голямо.
На Шилов му е обявена война. Най-мощните банди са жадни за кръвта му. Но най-лошото е, че бандитите са покровителствани от някой от неговите колеги.
За да разбере кой е този "дявол с пагони", Роман е длъжен да отиде до края, но колкото повече се задълбочава разследването, толкова по-ясно му става, че следите на корупцията водят до най-високите етажи на властта и ръководството на полицейските органи.
Запознайте се с майор/подполковник Роман Шилов - старший оборотень по особо важным делам и неговата разследваща "банда"...
Руският сериал започва да се снима през 2004 година и скоро започва да набира популярност не само в пределите на бившия СССР, но и зад граница. Досега са снимани десет сезона, както и няколко съпътстващи поредицата филми. Доколкото ми е известно, предвижда се реализацията на още два сезона.
Ментовские войны Season 1 / Полицейски войни Сезон 1 (2004) Ментовские войны Season 1 / Полицейски войни Сезон 1 (2004) Ментовские войны Season 1 / Полицейски войни Сезон 1 (2004) Ментовские войны Season 1 / Полицейски войни Сезон 1 (2004)

ГЛЕДАЙ ОНЛАЙН Ментовские войны Season 1 / Полицейски войни Сезон 1 (2004)
Сигнализирай за
проблем с филма?
Филмът прекъсва? - Оставете на Пауза и изчакайте около 2-3 минути след което натиснете да продължи.
Ако липсва линк за гледане на някои епизоди значи или още не са излезли или няма БГ превод за тях все още. Ще бъдат добавени, когато са налични.


Подобни филми:
Регистрация