Ментовские войны Season 10 / Полицейски войни Сезон 10 (2016)

Ментовские войны Season 10 / Полицейски войни Сезон 10 (2016)

Година: 2016
Държава: Русия
Жанр: Криминален, Филми
Режисьор: Денис Скворцов
В ролите: Александр Устюгов, Дмитрий Быковский-Ромашов, Всеволод Цурило, Мария Иванова (IV), Ольга Павловец, Андрей Родимов, Роберт Студеновский, Дмитрий Мухамадеев, Сергей Евсеев, Андрей Кузнецов, Дмитрий Лебедев (III), Антон Гриценко, Денис Баканов и др
Времетраене: 16 x 50 мин.
IMDB Рейтинг: -
  • Описание
  • Галерия
  • Трейлър
Минала е една година, откакто Шилов и верните му приятели са преместени в отдела по борба с незаконната търговия с оръжия. За това време синчето на Шилов и Максакова е пораснал малко, Джексън горе-долу е уредил отношенията си с Юлия, а Арнаутов и Морозова все така с нежност се гледат. Панайотов се е скрил и не се показва, а Мариана, опитвайки се поне някак да подреди живота си след преживените ужаси, се посвещава изцяло на създаването на телевизионно ток шоу "Горчивата истина". Именно по покана на Мариана Шилов трябва да вземе участие в качеството на експерт при снимането на сюжета на програмата. Но не е съдено този план да се осъществи. Група непознати хора нахлуват в студиото и разстрелват всички, които са там - режисьора, операторите, техническия персонал, Мариана. Следователите свързват тези убийства със сюжета, над който работи групата - скандалът около генерал Калюжни. Неприятностите идват една след друга при генерала от времето, когато той застава на пътя на важната "клечка" от Министерство на отбраната - Волчанска. И макар че разследването на убийството да е извън неговата компетентност, Шилов съвсем не смята да стои настрана.
Ментовские войны Season 10 / Полицейски войни Сезон 10 (2016) Ментовские войны Season 10 / Полицейски войни Сезон 10 (2016) Ментовские войны Season 10 / Полицейски войни Сезон 10 (2016) Ментовские войны Season 10 / Полицейски войни Сезон 10 (2016)

ГЛЕДАЙ ОНЛАЙН Ментовские войны Season 10 / Полицейски войни Сезон 10 (2016)
Сигнализирай за
проблем с филма?
Филмът прекъсва? - Оставете на Пауза и изчакайте около 2-3 минути след което натиснете да продължи.
Ако липсва линк за гледане на някои епизоди значи или още не са излезли или няма БГ превод за тях все още. Ще бъдат добавени, когато са налични.


Подобни филми:
Регистрация