Третьего не дано / Трето не ни е дадено

+13
Моля подкрепете сайта в класацията БГТОП с глас на този адрес - http://bgtop.net/vote/1362697096 -
Отнема само клик с мишката, а всеки ваш глас ни помага. Може да се гласува всеки ден. Благодарим ви много!

Във времето на Втората световна война ни връща сериалът "Трето не ни е дадено". Поредицата проследява сблъсъците между Русия и Германия в едни от най-трудните периоди от историята на човечеството. Минисериалът стартира по Bulgaria ON AIR от 30 април в 22:00 часа и всеки уикенд ще провокира зрителите да надникнат в света на шпионите, тайните мисии и разузнаването в този период от световната история. Юни 1944 година. Германците започват мащабно и потайно строителство в Западна Украйна, а съветското командване търси истинската причина зад него... Разузнаването тръгва по няколко направления. Най-важното е да се разбере какво точно се случва в тила на врага преди да е станало късно за ответни мерки. За да е успешна мисията, е необходимо опитен шпионин, отдавна работещ сред немците да поеме случая. Той няма право на грешка и в контрапункт с радостното слънце, светещо над Украйна, героят ще усети опасност във въздуха. Агенти ще се изправят един срещу друг, доказвайки стратегическите си умения, а някой от тях ще се доберат и до истината. "Средно положение няма". Именно на римската поговорка се уповава и името на сериала "Трето не ни е дадено".

loading...
loading...


НАЙ-ДОБРИТЕ ФИЛМИ ОНЛАЙН

Kinofen.net предлага филми онлайн за гледане без регистрация и напълно безплатно. За всеки филм онлайн можете да прочетете кратко описание, да разгледате галерия от снимки към филма както и негов трейлър. Сайта предлага всички удобства за да може гледането на филми онлайн да се превърне в истинско удоволствие, не забравяйте да споделите своите любими филми онлайн със своите приятели във Фейсбук.

Ако търсите къде да гледате своите любими екшъни, комедии, фентъзи, сериали и много други жанрове или просто да убиете малко от свободното си време Kinofen.net е точното място за вас. Богатата колекция от филми онлайн съдържа по нещо за всеки фен на киното и филмите. Желаем ви приятно гледане!