Ментовские войны Season 6 / Полицейски войни Сезон 6 (2011)

Ментовские войны Season 6 / Полицейски войни Сезон 6 (2011)

Година: 2011
Държава: Русия
Жанр: Криминален, Драма, Екшън, Филми
Режисьор: Сергей Раевский
В ролите: Всеволод Цурило..., Александр Устюгов, Дмитрий Быковский-Ромашов, Янина Соколовская, Марина Игнатова, Александр Лисицын, Всеволод Цурило, Анатолий Узденский, Сергей Лысов, Андрей Кузнецов, Максим Студеновский, Андрей Папанин...
Времетраене: 16 x 50 мин.
IMDB Рейтинг: - http://www.imdb.com/title/tt0435978/
  • Описание
  • Галерия
  • Трейлър
В новите серии, служителите от Отдела за разследване на убийства към Петербургската полиция, продължават борбата си с опасните престъпници, а така също отново ще бъдат принудени да се противопоставят и на т.нар. "дяволи с пагони", едно грозно явление, в състояние да причини не по-малки вреди, от закоравелите престъпници. Между другото, в личния живот на началника на Отдел "Убийства", Роман Шилов също настъпват сериозни промени - сега той трябва да се грижи не само за професионалната си кариера, но и за малката си дъщеря Жана, за съществуването на която, той самият не е имал и най-малка представа...
Руският сериал "Ментовские войны" започва да се снима през 2004 година и скоро започва да набира популярност не само в пределите на бившия СССР, но и зад граница. Досега са снимани десет сезона, както и няколко съпътстващи поредицата филми. Доколкото ми е известно, предвижда се реализацията на още два сезона.
Ментовские войны Season 6 / Полицейски войни Сезон 6 (2011) Ментовские войны Season 6 / Полицейски войни Сезон 6 (2011) Ментовские войны Season 6 / Полицейски войни Сезон 6 (2011) Ментовские войны Season 6 / Полицейски войни Сезон 6 (2011)

ГЛЕДАЙ ОНЛАЙН Ментовские войны Season 6 / Полицейски войни Сезон 6 (2011)
Сигнализирай за
проблем с филма?
Филмът прекъсва? - Оставете на Пауза и изчакайте около 2-3 минути след което натиснете да продължи.
Ако липсва линк за гледане на някои епизоди значи или още не са излезли или няма БГ превод за тях все още. Ще бъдат добавени, когато са налични.


Подобни филми:
Регистрация